Wysyłka zagraniczna

Partner handlowy

Program lojalnościowy

Konsultanci

Pracownia

Polecane produkty

Stabilna olejowa forma witaminy C Stabilna olejowa forma witaminy C
Cena: 9,20 zł

Tetraizopalmitynian askorbylu - Stabilna olejowa witamina C - pochodna witaminy C rozpuszczalna w olejach, bardzo dobrze absorbowana przez skórę i przekształcana do wolnej witaminy C. Łatwo wprowadza się ją do formulacji, a dzięki unikatowej formie nie powoduje podrażnień nawet przy stosowaniu wysokich dawek (na rynku nawet produkty 100% - do stosowania miejscowego). Cechuje się ona również szczególną trwałością względem światła, ciepła i utleniania. Wykazuje się działaniem wielokierunkowym: przeciwstarzeniowym, rewitalizującym i wybielającym. Stymuluje syntezę kolagenu, aktywuje namnażanie keratynocytów i fibroblastów, przeciwdziała utlenianiu się sebum, chroni przed działaniem promieni UV i powstawaniu rumienia. Ostatnie badania również wykazują, że produkt silnie niweluje powstałe plamy starcze, mocne przebarwienia.

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Glinka fioletowa Glinka fioletowa
Cena: 12,40 zł

Glinka fioletowa. 

Glinka Fioletowa ( Violette ) to połączenie kilku naturalnych glinek, zawiera naturalne minerały o niskim stężeniu, jest bogata w krzemionkę, jest mniej chłonna niż glinki zielone. Delikatnie oczyszcza i wygładza skórę suchą i delikatną, ma właściwości mineralizujące, aktywuje mikrokrążenie krwi i poprawia jej cyrkulację. 

Główne cechy: poprawia mikrokrążenie, wchłania zanieczyszczenia i delikatnie wygładza skórę, idealna dla kobiet w ciąży ( zapobiega powstawaniu rozstępów pomaga zniwelować już istniejące ).

100% naturalna. Suszona w sposób naturalny, na słońcu.

Wysyłka:
2 dni robocze
Glinka błękitna perłowa Glinka błękitna perłowa
Cena: 10,90 zł

Glinka błękitna

Glinka błękitna nie jest tak naprawdę niebieska, ale zawiera naturalne minerały w niebieskim kolorze, jest to mieszanka różnych naturalnych glinek. Ma silne właściwości dotleniające, usuwa zanieczyszczenia, zapewnia blask i wyrównuje koloryt skóry, jest szczególnie rekomendowana dla osób palących lub mieszkających w bardzo zanieczyszczonym środowisku. 

Jest przeznaczona do skóry tłustej, dojrzałej i zmęczonej

Główne cechy: rozjaśnia skórę dojrzałą, nadaje blasku i dotlenia skórę palaczy, oczyszcza i przywraca równomierny koloryt. 

100% naturalna. Suszona w sposób naturalny, na słońcu.

Wysyłka:
2 dni robocze
Olej z nasion papai - rafinowany Olej z nasion papai - rafinowany
Cena: 7,20 zł

Olej z nasion papai tłoczony na zimno jest doskonałym produktem nawilżającym skórę i włosy. jest bogaty w składniki odżywcze , niezbędne kwasy tłuszczowe i antyoksydanty, które działają ochronnie na skórę oraz zatrzymują wodę w głębokich jej warstwach. Doskonale się wchłania nie pozostawiając uczucia tłustości. Olej ten jest często stosowany do leczenia różnych chorób skóry, takich jak łuszczyca i egzema. Olej ten może być również stosowany do usuwania przebarwień na skórze, wyrównuje koloryt. Mydła, płyny zawierające olej z papai są często używane do złuszczania i nawilżania skóry. Stosowany miejscowo, może pomóc w leczeniu popękanej skóry pięt. Stosowanie oleju z papai może zmniejszyć zmarszczki, drobne zmarszczki i inne objawy starzenia się skóry. Olej ten działa oczyszczająco na skórę, dlatego polecany jest do olejków myjących służących do oczyszczania twarzy metodą OCM. 

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Masło kawowe - naturalne, organiczne Masło kawowe - naturalne, organiczne
Cena: 17,90 zł

Naturalne, organiczne masło kawowe wytwarzane jest na bazie oleju uzyskanego z tłoczenia nasion kawy arabskiej. Posiada intensywny aromat świeżo palonej kawy. Ma działanie nawilżające, zmiękczające i przeciwzapalne. Działa antyoksydacyjnie chroniąc skórę przed niekorzystnym wpływem wolnych rodników. Doskonały produkt zwalczający cellulit oraz chroniący przed szkodliwym promieniowaniem UV. Dzięki zawartości kofeiny pobudza krążenie w naskórku, tym samym poprawia odżywianie przez krew, zapobiega obrzękom, zmniejsza widoczność cellulitu. Aplikowane w okolicy oczu może zmniejszać poranną opuchliznę i rozjaśniać cienie.

Wysyłka:
2 dni robocze
Olej z moringa - zimnotłoczony, nierafinowany - w butelce z ozdobną pipetą Olej z moringa - zimnotłoczony, nierafinowany - w butelce z ozdobną pipetą
Cena: 10,40 zł

Olej z nasion moringa oleifera (cudownego drzewa) znany był już na początku XIX wieku. Wówczas wykorzystywano go jako składnik spożywczy oraz dobre paliwo do lamp. Olej ten posiada dużą zawartość kwasu behenowego. Olej Moringa jest bardzo lekkim olejem z łatwością rozprowadza się na skórze, jest to doskonały olej do masażu. Dodatkowo działa przeciwstarzeniowo, jest idealnym olejem do pielęgnacji włosów oraz do produkcji mydeł. Polecany w szczególności dla skóry wrażliwej, suchej i popękanej.

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Olej z moringa - zimnotłoczony, nierafinowany Olej z moringa - zimnotłoczony, nierafinowany
Cena: 5,40 zł

Olej z nasion moringa oleifera (cudownego drzewa) znany był już na początku XIX wieku. Wówczas wykorzystywano go jako składnik spożywczy oraz dobre paliwo do lamp. Olej ten posiada dużą zawartość kwasu behenowego. Olej Moringa jest bardzo lekkim olejem z łatwością rozprowadza się na skórze, jest to doskonały olej do masażu. Dodatkowo działa przeciwstarzeniowo, jest idealnym olejem do pielęgnacji włosów oraz do produkcji mydeł. Polecany w szczególności dla skóry wrażliwej, suchej i popękanej.

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Olej z neem nierafinowany w butelce z ozdobną pipetą Olej z neem nierafinowany w butelce z ozdobną pipetą
Cena: 10,90 zł

Olej z neem (miodli indyjskiej) charakteryzujący się mocnym zapachem, jest otrzymywany poprzez tłoczenie na zimno nasion tego drzewa (Melia azadirachta - Azadirachta indica). Olej polecamy do pielęgnacji skóry trądzikowe, łojotokowej - wykazuje działanie antyseptyczne. Idealnie sprawdza się w przypadku łuszczycy oraz egzemy. Wykazuje działanie regenerujące.  

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Olej z ogórecznika lekarskiego - rafinowany Olej z ogórecznika lekarskiego - rafinowany
Cena: 6,90 zł

Olej zimnotłoczony z Ogórecznika lekarskiego jest uzyskiwany z nasion tej rośliny. Ceniony w kosmetyce ze względu na bardzo wysoki poziom zawartości flawonoidów, witamin i minerałów, garbników, śluzu, karotenu i kwasów organicznych m. in. jabłkowego, askorbinowego i cytrynowego. Zaaplikowany bezpośrednio na skórę działa regulująco, przeciwzapalnie, przeciwalergicznie i ochronnie oraz przeciwstarzeniowo.

Wysyłka:
2 dni robocze
Olej z ogórecznika lekarskiego - rafinowany - w butelce z ozdobną pipetą Olej z ogórecznika lekarskiego - rafinowany - w butelce z ozdobną pipetą
Cena: 11,90 zł

Olej zimnotłoczony z Ogórecznika lekarskiego jest uzyskiwany z nasion tej rośliny. Ceniony w kosmetyce ze względu na bardzo wysoki poziom zawartości flawonoidów, witamin i minerałów, garbników, śluzu, karotenu i kwasów organicznych m. in. jabłkowego, askorbinowego i cytrynowego. Zaaplikowany bezpośrednio na skórę działa regulująco, przeciwzapalnie, przeciwalergicznie i ochronnie oraz przeciwstarzeniowo.

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Olej andiroba nierafinowany - w butelce z ozdobną pipeta Olej andiroba nierafinowany - w butelce z ozdobną pipeta
Cena: 11,20 zł

Olej z andiroba to żółtawy olej roślinny, o gorzkim smaku i lekko orzechowym zapachu. Otrzymywany jest poprzez tłoczenie lub wyciskanie nasion andiroba (Carapa guianensis), pochodzących z Brazylii. Zapachem przypomina oliwę z oliwek. Ma charakterystyczny kolor i zapach, posiada dość wysoką temperaturę krzepnięcia stąd w naszym klimacie przez znaczą cześć roku jest gęsty lub wręcz stały. Działa przeciwzapalnie i przeciwstarzeniowo. polecany w szczególności dla cery wrazliwej i mieszanej. doskonały dodatek do mydeł ze względu na doskonałe właściwości myjące i łagodzące. Ten egzotyczny olej charakteryzuje się unikalną kombinacją kwasów tłuszczowych i substancji przeciwzapalnych. Jest naturalnym, bardzo dobrym środkiem zmiękczającym i szybko wnika w skórę.  

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Olej z nasion meadowfoam - rafinowany Olej z nasion meadowfoam - rafinowany
Cena: 6,20 zł

Olej z nasion meadowfoam, zwany inaczej "perłą prerii" pozyskiwany z nasion jednorocznej rośœliny limnanthes alba. Olej koloru bursztynowego, bez zapachu. Niezwykle odporny na utlenianie i hydrolizę. Zawiera kwas eikosenowy (63-65%), kwas erukowy (12-16%), kwas dokosenowy (17-18%), kwas arachidowy (1%). Bardzo silnie nawilża, dobrze przylega do skóry i włosów, tworzy na skórze film ochronny. Wzmacnia kolor kosmetyków kolorowych.

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Olej z avocado nierafinowany, organiczny Olej z avocado nierafinowany, organiczny
Cena: 2,90 zł

Olej z avocado pochodzi z wiecznie zielonego drzewa Avocado rosnącego w klimacie tropikalnym oraz subtropikalnym Ameryki.

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Olej z avocado nierafinowany, organiczny - w butelce z ozdobną pipetą Olej z avocado nierafinowany, organiczny - w butelce z ozdobną pipetą
Cena: 7,90 zł

Olej z avocado pochodzi z wiecznie zielonego drzewa Avocado rosnącego w klimacie tropikalnym oraz subtropikalnym Ameryki.

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Olej z nasion meadowfoam - rafinowany - w butelce z ozdobna pipetą Olej z nasion meadowfoam - rafinowany - w butelce z ozdobna pipetą
Cena: 11,20 zł

Olej z nasion meadowfoam, zwany inaczej "perłą prerii" pozyskiwany z nasion jednorocznej rośœliny limnanthes alba. Olej koloru bursztynowego, bez zapachu. Niezwykle odporny na utlenianie i hydrolizę. Zawiera kwas eikosenowy (63-65%), kwas erukowy (12-16%), kwas dokosenowy (17-18%), kwas arachidowy (1%). Bardzo silnie nawilża, dobrze przylega do skóry i włosów, tworzy na skórze film ochronny. Wzmacnia kolor kosmetyków kolorowych.

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Olej z ziaren maku polnego - ujędrnianie, nawilżanie Olej z ziaren maku polnego - ujędrnianie, nawilżanie
Cena: 4,90 zł

Z niebieskich ziaren maku leczniczego wytłacza się olej makowy, który polecany jest do codziennej pielęgnacji każdego rodzaju skóry, w szczególności wrażliwej. Wykazuje działanie nawilżające, odżywcze oraz regenerujące. Stosowany jest również jako odżywka do włosów, szczególnie tych zniszczonych i pozbawionych blasku. Ponadto olej makowy przyśpiesza gojenie się ran oraz wzmacnia odporność. Zapobiega tworzeniu się zaskórników na skórze oraz wzmacnia kruche naczynia krwionośne. Wywiera duży wpływ na cellulit: poprawia morfologię skóry, zmniejszając wygląd „skórki pomarańczowej”.Skóra jest wyraźnie gładsza, a znajdujące się na niej bruzdy są mniej widoczne. Wysmukla oraz poprawia elastyczność i mikrokrążenie.  

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Krem intensywna regeneracja - skóra sucha, atopowa, wrażliwa, dojrzała Krem intensywna regeneracja - skóra sucha, atopowa, wrażliwa, dojrzała
Cena: 28,90 zł
szt.

Krem intensywna regeneracja.  Bogata receptura kremu oparta jest na skutecznym połączeniu składników nawilżających, regenerujących i wygładzających. Specjalnie dobrany skład kremu pomaga codziennej pielęgnacji skóry suchej, atopowej, w szczególności dojrzałej. Dodatkowo jest doskonałym kosmetykiem głęboko nawilżającym i odżywczym, pomagającym skórze odzyskać blask i młodość oraz utrzymać ją w idealnej kondycji.

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Masło z mango rafinowane - WYPRZEDAŻ Masło z mango rafinowane - WYPRZEDAŻ
Cena: 6,80 zł

Wyprzedaż dotyczy tylko produktu pod tym indeksem. W sprzedaży jest dostępne także masło ze standardowym terminem ważności.

Termin ważności 31 grudnia 2014

Masło z mango pozyskiwane jest z pestek tego owocu w procesie tłoczenia na zimno. Stanowi bogate źródło przeciwutleniaczy, chroni skórę przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych, intensywnie nawilża, wygładza i ujędrnia naskórek, przywracając skórze jędrność i elastyczność. Przeciwdziała nadmiernemu wysuszeniu skóry oraz zapobiega powstawaniu zmarszczek.  

 

Wysyłka:
2 dni robocze
Olej z ziaren maku polnego - ujędrnianie, nawilżanie - w butelce z ozdobną pipetą Olej z ziaren maku polnego - ujędrnianie, nawilżanie - w butelce z ozdobną pipetą
Cena: 9,90 zł

Z niebieskich ziaren maku leczniczego wytłacza się olej makowy, który polecany jest do codziennej pielęgnacji każdego rodzaju skóry, w szczególności wrażliwej. Wykazuje działanie nawilżające, odżywcze oraz regenerujące. Stosowany jest również jako odżywka do włosów, szczególnie tych zniszczonych i pozbawionych blasku. Ponadto olej makowy przyśpiesza gojenie się ran oraz wzmacnia odporność. Zapobiega tworzeniu się zaskórników na skórze oraz wzmacnia kruche naczynia krwionośne. Wywiera duży wpływ na cellulit: poprawia morfologię skóry, zmniejszając wygląd „skórki pomarańczowej”.Skóra jest wyraźnie gładsza, a znajdujące się na niej bruzdy są mniej widoczne. Wysmukla oraz poprawia elastyczność i mikrokrążenie.  

Wysyłka:
2 dni robocze
  • nowość
Serum odżywczo-liftingujące z karagenianem dla cery trądzikowej Serum odżywczo-liftingujące z karagenianem dla cery trądzikowej
Cena: 17,90 zł
szt.

Serum odżywczo-liftingujące z karagenianem to wysoko skoncentrowane serum dla cery trądzikowej, pozwalające osiągnąć efekt wygładzonej i odżywionej skóry. Bogactwo składników wpływa na wygładzenie delikatnych zmarszczek oraz zapobiega powstawaniu nowych. Łagodzi podrażnienia i leczy stany zapalne skóry. Serum jest doskonałym produktem pod makijaż, przedłuża jego trwałość oraz ułatwia aplikację kosmetyków takich jak podkłady, pudry i cienie. Z powodzeniem może być stosowane jako baza pod kremy na dzień, nie roluje się a dodatkowo liftinguje i wypełnia niewielkie zmarszczki mimiczne. Nie powoduje zapychania skóry przez co jest idealnym kosmetykiem także dla cery trądzikowej.

Wysyłka:
5 dni

Wersje językowe

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Asystent zakupów

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Filmy

Receptury

Sklepy stacjonarne

Facebook polski

English Facebook

Kwas hialuronowy - masło shea - olej arganowy - keratyna - kwas migdałowy - kolagen elastyna

Hyaluronic acid, shea butter, argan oil, http://www.e-naturalne.pl

Click Shop | Hosting home.pl